Plandemic movie

Plandemic movie

Deel 1; Dr Judy Mikovits

De mensheid is gevangen gezet door een “dodelijke pandemie”. Mensen worden gearresteerd omdat ze in de oceaan surfen en mediteren in de natuur. Naties storten in. Hongerige burgers komen in opstand voor voedsel. De media hebben zoveel verwarring en angst veroorzaakt dat mensen smeken om redding in een spuit. Miljardair-octrooihouders dringen aan op wereldwijd verplichte vaccins. Iedereen die weigert te worden geïnjecteerd met experimentele gifstoffen, mag niet reizen, wordt uitgesloten van onderwijs en mag niet werken. Nee, dit is geen samenvatting voor een nieuwe horrorfilm. Dit is onze huidige realiteit.

Laten we teruggaan naar hoe we hier zijn gekomen …

In de vroege jaren 1900, kocht de eerste miljardair van Amerika, John D. Rockefeller, een Duits farmaceutisch bedrijf dat later Hitler zou helpen om zijn op eugenetica gebaseerde visie te implementeren door chemicaliën en vergiften voor oorlog te produceren. Rockefeller wilde de concurrenten van de westerse geneeskunde uitschakelen, dus diende hij een rapport in bij het Congres waarin hij verklaarde dat er te veel dokters en medische scholen in Amerika waren, en dat alle natuurlijke geneeswijzen onwetenschappelijke kwakzalverij waren. Rockefeller riep op tot standaardisatie van medisch onderwijs, waarbij alleen zijn organisatie in de VS licenties voor medische scholen mag verlenen. En zo begon de praktijk van immuunonderdrukkende, synthetische en giftige medicijnen. Toen mensen eenmaal afhankelijk waren geworden van dit nieuwe systeem en de verslavende drugs die het bood, schakelde het systeem over op een betaald programma, waardoor levenslange klanten voor de Rockefellers werden gecreëerd. Momenteel is medische fout de derde belangrijkste doodsoorzaak in de VS. Het geheime wapen van Rockefeller voor succes was de strategie die bekend staat als ‘probleemreactie-oplossing’. Creëer een probleem, maak het groots en bied vervolgens een vooraf geplande oplossing. Klinkt bekend?

Flits vooruit naar 2020 …

Ze noemden het COVID19. Onze leiders van de wereldgezondheid voorspelden dat miljoenen zouden sterven. De Nationale Garde werd ingezet. Er werden geïmproviseerde ziekenhuizen opgericht om te zorgen dat ze een enorme stroom patiënten konden. Er werden massagraven gegraven. Angstaanjagende nieuwsberichten, overal mensen die onderdak zochten om contact te vermijden. Het plan ontvouwde zich met duivelse precisie, maar de meesters van de pandemie onderschatten één ding … de mensen. Medische professionals en dagelijkse burgers delen online cruciale informatie. De opperheren van de grote tech hebben bevolen dat alle afwijkende stemmen het zwijgen worden opgelegd en verbannen, maar ze zijn te laat. De sluimerende massa is wakker en beseft dat er iets niet klopt. Quarantaine heeft het ontbrekende element opgeleverd: tijd. Plots heeft onze overwerkte burger voldoende tijd om zelf onderzoek te doen en te onderzoeken. Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer on-zien.

Bron: plandemicmovie.com

3 gedachten over “Plandemic movie

  1. Al 100 jaar geleden ontdekte Dr. Raymond Rife (USA) de ultieme methode om elk virus te bestrijden door het te bestoken met een specifieke trilling. veilig en snel.
    (hij noemde dit: mortal oscillarity rate MOR)
    Doodgezwegen en – crimineel – bestreden door AMA en het grote geld. Ik behandel op deze wijze met succes Corona Covid-19.

  2. De MOR van Covid-19 is 365,5 kHz. (identiek aan HIV!) 2 tot 4 behandelingen met hand-elektroden en Tesla spoel in resonantie op de thymusklier.
    Tijdsduur per behandeling: 1 uur. pauzes van 2 dagen (48 uur) 9 Volt met sinusgolf 100% positief offset.
    Vr. gr. Willem Ras

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *