Rapport stikstofbeleid

Rapport stikstofbeleid

Via een oorlog reeds verloren

Evert Mouw is medisch informaticus, politicoloog en blogger op furorteutonicus.eu.  In deze aflevering van een oorlog reeds verloren ging Sven, in een kelder ergens op de Veluwe, met Evert in gesprek over zijn onderzoeksrapport. Samengevat? Emissiedata noch juist, noch volledig, noch transparant…

Via furorteutonicus.eu
— door Evert Mouw

Lang geleden verloor keizer Augustus drie legioenen. Net als vandaag stormde het toen; een wind kwam over zee opzetten. Het corrupte Imperium verloor het van jagers en boeren. Lang gingen ze gebukt onder hoge belastingen en onrecht. Meerdere stammen verenigden zich en zelfs een groepje ruiters uit Friesland sloot zich aan. De oude éénogige jager kwam vanuit het niets. 

Na een maand hard werken kan ik mijn bevindingen presenteren. Zijn de stikstof brondata geschikt voor het maken van goed beleid? Mijn eigen plannen en werkzaamheden heb ik er voor aan de kant gezet; het rapport dat ik nu presenteer is onafhankelijk zonder financiering tot stand gekomen. Ik hoop dat het iets kan bijdragen aan Nederland. Het is dan ook niet geschreven alleen voor boeren of voor deze of gene politieke stroming. Het is wel een kritisch rapport geworden. Je kunt ‘m als PDF downloaden. Op een mobieltje gaat het lezen matig; een tablet, e-reader of computer zal fijner zijn. Genoeg gepraat! Hier is ie:

https://www.furorteutonicus.eu/wp-content/uploads/2020/02/rapport-brondata-stikstofbeleid.pdf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *