Real life Shutter Island

Real life Shutter IslandAls je de wereld bekijkt door je gebrainwashte bril dan zul je ook deze idioterie voor lief nemen. Je bent er inmiddels van overtuigd dat het voor je veiligheid is, en dat je daarmee sociaal bezig bent en dat je dus deugt. 

Als je de wereld bekijkt zonder die programmering en de confrontatie aan durft te gaan met de realiteit dan kun je niet anders concluderen dat de wereld is veranderd in een enorme psychiatrische inrichting met diverse afdelingen. Een inrichting waar mensen niet beter gemaakt worden maar juist steeds zieker en gestoorder. 

2 citaten uit het artikel… 

1) “Om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden wordt bezoekers gevraagd thuis naar de wc te gaan en moeten zij naderhand thuis douchen

Waarom wordt er de hele dag benadrukt dat handen wassen met water en zeep het beste is wat je kan doen, maar moet je vanuit een zwembad ineens zonder je nog even te wassen en af te spoelen ineens direct naar huis. 

Hoe kun je het in je hoofd halen mensen hun sanitaire noden uit te laten stellen tot thuis. Alsof mensen voor de lol naar de wc gaan? Wat denk je dat er gebeurt als mensen zich sociaal moeten gaan “schamen” omdat ze nodig moeten maar er sfeer wordt gecreëerd waarin je eigenlijk een heel asociaal mens bent als je die natuurlijke behoefte moet doen. Je zorgt namelijk ineens voor “extra werk” en door de ogen van een geprogrammeerde zelfs “voor extra gevaar”. Je kunt er dus donder op zeggen dat mensen het zwembad maar gaan gebruiken als wc. 

2) “Ook buiten het zwembad moeten duidelijke routes zichtbaar zijn. Bezoekers moeten te allen tijde 1,5 meter afstand kunnen houden. Als dat niet kan, moeten beschermingsmiddelen, zoals een bril en mondkapjes, op voorraad zijn.

Wat helpt een bril in GODSNAAM tegen een virus. Wederom zeg ik: we zien hier programmering. In andere woorden wordt hier hetzelfde gezegd als: u moet een condoom omdoen bij anale sex zodat u niet zwanger wordt. Bewust en onbewust wordt je van alles ingeprent zonder dat je het echt door hebt. Als je geprogrammeerd bent, heb je het hoogstwaarschijnlijk niet door. Alles wordt vanuit de frequentie van angst in je hoofd gestopt. 

De ‘anderhalve meter programmering’ beginnen mensen al helemaal in hun systeem vast te zetten als ‘dit is normaal, dit is veilig’. Alsof het nooit anders geweest is. Het is niet alleen de angst voor de nabijheid van een ander, maar ook de angst dat jijzelf misschien nu “asociaal bezig bent” door te dichtbij te komen. Door de ogen van een succesvol geprogrammeerde bekeken 

Ik zie zelf echt alleen maar patiënten rondlopen. Ik kan er niets aan doen. Ik zie patiënten rondlopen die met alle macht proberen het beleid van hun therapeuten zo goed mogelijk uit te voeren. Hulpeloze patiënten verdoofd met onzichtbare en niet-tastbare sedativa. Patiënten die in therapie zijn zonder het zelf te weten. Ieder op z’n eigen persoonlijke ‘shutter island’, en je moet die film gezien hebben om te snappen wat ik hier bedoel. 

Het collectieve brein is ‘under attack’. De aanval is echter van dermate psychologische aard dat het niet alleen onzichtbaar is, mensen stemmen volledig vrijwillig in de macht over zichzelf uit handen te geven. Ziende blind,horende doof en volledig in hypnose. . 

Succes aan degenen die zich niet hebben laten programmeren. We gaan het zwaar krijgen. 

2 gedachten over “Real life Shutter Island

 1. Wil hier toch even op reageren…..,

  Dat wil zeggen dat ik absoluut NIET MEEDOE aan deze enorme bullshit, Corona kan ik niet meer horen en is daarbij een hoax, althans dit pandemie geouwehoer is een hoax, het virus bestaat wel echter is niets meer dan een doodnormaal griepvirusje wat ook nog eens redelijk zacht is. Echter wat dan wel weer meer schade of een ernstiger ziektebeeld oproept bij veelal ouderen welke de laatste jaren ook nog eens gevaccineerd zijn tegen de griep oftewel influenza!!

  Man man man wat is deze wereld toch enorm verdomd!!

  Moet erg snel iets aan gaan gedaan worden en dus……

  Gladiator
  ps nog even afwachten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *