Staatsminions; een uitzaaiend kwaadaardig gezwel.

Staatsminions; een uitzaaiend kwaadaardig gezwel.

Dit is wat je krijgt als je ervoor kiest om een systeem te steunen waarin bepaalde mensen ‘speciale rechten’ krijgen. Die ‘speciale rechten’ bestaan niet echt, ze bestaan alleen omdat mensen geloven dat dat bestaat. Je kunt een recht wat je zelf niet hebt onmogelijk wel aan een ander geven. Toch doen we dit wel. 

Ik leg vaker uit dat de politie niet bestaat om mensen te helpen. De politie bestaat om wetten te handhaven. Ongeacht de morele waarde van die wetten. Als de wetten niet deugen dan zal een politieagent deze alsnog handhaven. Je ziet dat vooral het afgelopen jaar keert op keer gebeuren. Zet je hoop dus nooit op iemand in een uniform, dat zal altijd op teleurstelling uitdraaien. 

Dat dit allemaal kan gebeuren, het molesteren en intimideren van onschuldige mensen, komt omdat mensen steeds weer vallen voor het idee dat je op ‘speciale mensen’ moet stemmen zodat zij je de wet voor kunnen schrijven. Wie het dan voor het zeggen krijgt maakt echt heel weinig uit, ze blijven ongeacht de samenstelling gewoon stug doorgaan met wetten en regels bedenken die in jouw nadeel werken in plaats van in jouw voordeel. Zelfs al zou een wet in jouw voordeel werken dan werkt het altijd ook in iemands nadeel. Welke kant van het politieke spectrum regeert maakt dus niet uit, van beide kanten krijg je wetgeving. Het wordt ook nooit minder, maar altijd meer. Dat dat je niet aan het denken zet is tekenend. 

Die ‘speciale mensen’ kunnen geheel hun gang gaan omdat zij beschermd worden door andere ‘speciale mensen’ die ook nog eens ‘speciale rechten hebben’. En dat is dus de politie. De partij die ervoor zorgt dat deze criminelen hun criminele daden kunnen voortzetten. Mensen in uniform houden tirannie in stand, en beschermen dus absoluut jouw veiligheid niet. Zij zijn een groot gevaar voor jouw veiligheid, zoals je in het filmpje kan zien. Een filmpje wat niet op zichzelf staat, maar wat er eentje is uit een reeks van velen. 

Natuurlijk zullen veel mensen zeggen: moet je maar meewerken, en moet je maar luisteren. Dit is echter het meest slechte en tegelijkertijd gevaarlijkste argument wat je maar kan geven. Als jij goedkeurt dat onschuldige mensen die niemand kwaad doen, geen wapens hebben, geen geweld gebruiken en dus geen enkele gevaar vormen, op deze manier behandeld worden,  dan ben je aan aanhanger van fascisme. Dat maakt je dus een fascist. Mensen die alles goedkeuren wat een uniform doet, gewoon omdat het een uniform is die het doet, die hebben een dusdanig vernauwd bewustzijn dat het ronduit gevaarlijke immorele wezens zijn. Zielloze minions.

 Ben jij een zielloze minion, of durf jij de dingen te zien zoals ze zijn. Iemand met moreel besef zou namelijk bij dit filmpje een gevoel van machteloze frustratie moeten voelen, hartpijn, woede, ongeloof en verdriet. Voel je dat niet, dan is het slechter met je gesteld dan je had kunnen vermoeden. Dan ben je een vijand van de vrijheid. 

2 gedachten over “Staatsminions; een uitzaaiend kwaadaardig gezwel.

 1. Tja, wil toch nog graag reageren hierop.

  Hetgeen u noemt voor te voelen na het zien van zo’n filmpje dat voel ik en wel zo hevig dat ik moet uitkijken niet echt door het lint te gaan.

  Heb in mijn vorige leven, nou ja, in mijn vorige baan mensen o.a. les gegeven in IGG Rijksambtenaren (Instructie Gebruik Geweld), wat toen nog zo heette en ik kan u met 100% zekerheid zeggen dat hier alle regels welke ervoor golden met voeten getreden worden en wel zeker en wel.

  Ik kan het niet meer aanzien wat er dan ook rechtstreeks toe leidt dat ik nooit mee kan gaan doen aan een of andere deme.

  Zou ik dit namelijk live zien dan ging bij mij de beer los. Ik zou 100% zeker de l*l zijn maar met mij met grote zekerheid nog 3 tot 4 van deze misdadigers.
  Wat hier aan het gebeuren is is voor mij echt onmogelijk te accepteren.
  Mensen opzettelijk met paarden omver rijden…..ze moeten dat bij mij doen…graag zelfs, eerste les naar de grond met het paard all inn….en dan was het huilen geblazen….echter, alleen los ik dit niet op en ben al jaren roepende in een mega woestijn!

  En pak je zo’n vies stuk verrot tuig dan slaan ze je wezenloos en met een beetje pech leef je daarna niet meer!

  Dan doofpotje en verder…..

  Mensen die denken dit met koffiedrinken, mediteren of bloemetjes leggen op te lossen die raad ik aan nog maar eens te denken.

  Vorm groepen, koppel samen en bij voldoende mensen ga ervoor.

  Ik weet hoe……maar heb geen mensen! En wat er op forums geschreven wordt…prima, maar daar gaat het niet mee lukken!

  Zwaar lichamelijk geweld wordt bestreden met……hetzelfde…..Capiche…

  Gladiator

  Tja, shit happens!!

 2. Met tranen???? in mijn ogen dit filmpje bekeken, tjee zeg wat een Machtsvertoon te gek voor woorden. Zo worden wij behandeld in dit land, schandalig gewoon. De Politie is je beste vriend zeggen ze! Maar dat gaat er bij mij niet in. Precies zoals er in het filmpje word gezegd Help je bent er om ons te Helpen! Ja om de grond in te stampen????

  Wat ik nu ga schrijven heeft niets met het filmpje te maken.

  Mijn dochter was toen het gebeurde 11 jaar oud.
  Ze werd aangerand door een jongen uit de buurt, ik heb uiteraard meteen de politie gebeld en die zeiden dat ik een afspraak moest maken om aangifte te doen?!!!
  Ik ben ontzettend boos geworden en heb gezegd ” Als jullie niet komen dan ga ik hem nu opzoeken thuis en dan hoef ik geen aangifte meer te doen” Toen werd er gezegd dat ik geen eigen rechter mocht spelen maar dat er agenten onderweg waren.
  Uiteraard heb ik aangifte gedaan maar de jongen is niet bestraft ondanks dat hij het had toegegeven, omdat hij psychisch niet in orde was!!!
  Lang Leve Het Rechtsysteem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *