Steun jij een misdaadorganisatie?

Steun jij een misdaadorganisatie?

De overheid is een misdaad organisatie. Alles wat een overheid doet is gebaseerd op dwang en geweld. Elke wet, elke regel, elke verplichting, alles. 

Als jij niet luistert naar wat de overheid jou opdraagt, krijg je te maken met geweld. Eerst mentaal, doordat je bedreigd of beboet wordt. En uiteindelijk kan dat ontaarden in fysiek geweld door je te mishandelen en door vrijheidsberoving. Dit is exact dezelfde methode die misdaadorganisaties gebruiken. 

Dat de overheid een legitieme reden zou hebben om dit te doen, omdat zij menen het volk te vertegenwoordigen, is een absolute leugen. Immorele handelingen kunnen niet ineens op magische wijze moreel worden als je zegt dat je andere mensen vertegenwoordigd. Mishandeling blijft mishandeling, ook als je een speciaal overheidskostuum draagt. De maffia vertegenwoordigt ook een groot aantal mensen, geven zelfs aan goede doelen, dat maakt hun werkwijze nog niet moreel. 

Niet alleen deze overheid gedraagt zich als een misdaadorganisatie, élke overheid gedraagt zich op die manier. Het maakt niet uit of de één je geld afperst en je onder dwang hun wil oplegt, of dat de ander dat doet, het blijft exact hetzelfde. 

Dus steun jij het dat onschuldige mensen moedwillig leed aangedaan wordt, omdat de daders zeggen jou te vertegenwoordigen, dan steun jij misdaad in georganiseerde vorm. Dat is niet alleen een misdaad volgens hun eigen wetten, het is een natuurrechtelijke misdaad tegen de menselijkheid. Je financiert terreur, dood en verderf. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *