STOP MET GEHOORZAMEN!

STOP MET GEHOORZAMEN!

~ video onderaan de tekst ~

Al vanaf het moment dat de “corona crisis” zich psychologisch nestelde in de geesten van mensheid nam ik een standpunt in. En niet alleen ik. Mensen met eenzelfde mening over het feit dat overheidsmaatregelen onderaan de streep meer kwaad dan goed doen werden verketterd en afgebrand. We zouden ‘moordenaars zijn’, ‘asociale egoïsten’ en weet ik veel allemaal wel niet wat mensen in blinde emotie uitkramen tegen mensen die hun verstand gebruiken. Langzaamaan beginnen nu de gevolgen van de maatregelen overal wat zichtbaarder te worden en merk ik dat gelukkig steeds meer mensen hun mening bijstellen. Het is alleen al te laat. 

Ik herinner mij nog een aantal online discussies met mensen die ik nu ineens 180 graden andersom zie lullen. Waar ze eerst grote voorstander van Rutte en z’n slopende maatregelen waren, zijn ze nu ineens fel tegen. Alsof ze nooit anders gedacht hebben. Dat geeft mij maar weer aan hoe zwak de meeste mensen zijn in het vormen van een echte eigen mening, die je alleen maar krijgt door ergens heel goed over na te denken. Ik snap het allemaal wel, daar niet van. De meeste mensen willen gewoon niet buiten de boot vallen, en lopen dan liever achter de meest populaire mening aan dan dat ze hun rug rechten en ergens voor gaan staan. Het is alleen jammer dat in deze wereld helaas de massa alles bepalend is, en het leed steeds al geschied voordat men bij zinnen komt. 

Omdat ik een enorme waardering voor Larken Rose heb, de schrijver van “The most dangerous superstition” waar ik de naam van de website ‘Het meest gevaarlijke bijgeloof’ op gebaseerd heb, wil ik deze video van hem nog even een keer onder de aandacht brengen. 

Larken Rose verwoord weer fantastisch wat ik (en in eerste instantie maar weinigen met mij) steeds gezegd heb en nog altijd achter sta: Gehoorzame mensen zijn de oorzaak van onnodig leed en miljoenen doden wereldwijd op de langere termijn door de gevolgen van de MAATREGELEN die overheden namen in deze wat mij betreft georchestreerde crisis. Dat is een harde uitspraak, maar andersom waren de uitspraken richting mij en de anderen die dit ook vanaf begin af aan vonden veel harder. 

Nu is het geen wedstrijdje wie de hardste uitspraken kan doen, en ga ik ook geen ‘zie je wel’ verhaal ophangen. Ik schrijf dit puur om nog maar eens te benadrukken hoe gevaarlijk het is om altijd maar volgzaam te zijn richting “de autoriteiten”. Want nog steeds zijn er veel te veel mensen die op dit moment volhardend achter de autoriteiten aan blijven lopen en hun kop meters diep in het zand blijven steken en mij wel kunnen wurgen om mijn mening. En zolang er nog steeds zoveel mensen rondlopen die NIET nadenken en VOOR zich laten denken, blijf ik dit doen. Ik sta liever impopulair naast de waarheid, dan populair en deugzaam naast de leugen. 

De boodschap in de kern: 

Stop direct met gehoorzamen! Je kunt honderden protest berichten plaatsen op social media, en tientallen demonstraties organiseren in de hoop dat smeekbeden en bloemetjes uitdelen ook maar IETS helpt. De waarheid is: ze geven daar GEEN FUCK om. Ze lachen je uit. Ze sturen een leger geweldsmonopolisten in uniform op je af want ze hebben de grootste schijt aan iedereen die van hun plan af wil wijken. Dat is de enige conclusie die je steeds maar weer kan trekken, als je tenminste nadenkt. 

STOP MET GEHOORZAMEN. 

Vergeet niet dat door die bijna lachwekkende  hardnekkige volgzaamheid in dit land de meeste bedrijven en mensen in eerste instantie geheel vrijwillig alles op slot hebben gegooid. Vervolgens hebben zij zich iets laten opleggen en hebben ze gewoon geluisterd. Die Braafheid gaan wereldwijd vele gezinnen, mensen, een grote prijs voor betalen. De enige maatregelen die volwassen met volwassen verstand uit zichzelf hadden moeten en kunnen nemen was: verstand gebruiken. Ziek of zwak, thuis blijven. Gezond en sterk, doorgaan.

 Lockdowns hebben niet bijdragen aan “het stoppen van een virus”. Lockdowns hebben ervoor gezorgd dat dit een veel langer en eindelozer verhaal gaat worden op veel meer fronten, zodat ze weer chemisch kunnen interfereren. Wie dat niet snapt, misschien dat Larken Rose je dat dan nog aan het verstand kan brengen. Ik heb mijn best redelijk gedaan, en zal dat blijven doen. Ongeacht de haat. 

Hier de hele video van Larken Rose via bitchute, want youtube blokkeert ook deze video elke keer weer als die opduikt. 

2 gedachten over “STOP MET GEHOORZAMEN!

  1. Ik lees je artikel nu pas en het is zo waar wat je schrijft.

    Het stopt pas wanneer wij het stoppen. Er komt een moment dat dat niet meer kan en dan leven we in een hele verkeerde wereld.

  2. Ik lees je artikel nu pas en het is zo waar wat je schrijft.

    Het stopt pas wanneer wij het stoppen. Er komt een moment dat dat niet meer kan en dan leven we in een hele verkeerde wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *