Technologie; een nuttige dienaar maar een gevaarlijke meester

Technologie; een nuttige dienaar maar een gevaarlijke meester

Hier een artikel uit het NRC, over geheime diensten die jouw brein in willen 

De koptekst laat niets aan de verbeelding over, want zo is elke vergaande maatregel door de geschiedenis heen op deze manier geïntroduceerd. 

Met hetzelfde  ‘pseudo verontwaardigde zorgelijke toontje’ over privacy en ethiek. Een vals toontje want reken er maar op dat de technologie al klaar ligt, het moet alleen op de of andere manier nog via ‘gemak’ bij de mensen terecht komen zodat ze het gewillig accepteren.

Gemak is namelijk het middel wat altijd gebruikt wordt om mensen te laten wennen aan vergaande technologie die zich uiteindelijk tegen hen zal keren. Neem de pinpas die het contante geld verdreven heeft en het contactloos betalen met de telefoon wat nu gehyped wordt om het uiteindelijk in de vorm van een klein chipje in je lichaam te gieten. 

Lekker makkelijk toch, ze hoeven straks alleen nog maar de scanner over je heen te halen om te weten wie je bent, je kunt dan ook nooit meer je legitimatie vergeten ‘lekker makkelijk toch’. Je bent dan echt alleen nog maar cargo, een product van de meesters, even scannen zo gepiept. 

Met pinnen en contactloos betalen zorg je ervoor dat contant geld verdwijnt uit onze samenleving. Dat is wat van begin af aan het doel was. Alle ‘gemakken’ op het gebied van betalen zijn geïntroduceerd om het zogenaamd voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, de werkelijke intenties erachter sta je niet bij stil maar die zijn alles behalve in jouw voordeel. Weg contant geld = weg vrijheid. Met dank aan alle pinners. 

Technologie die je hersenen kan scannen hebben we helemaal niet nodig in onze samenleving, en op dit moment zal de meerderheid dat beamen, omdat dit op alle ethische en morele grenzen ver overschrijdt. Jouw gedachten zijn van jou, en nooit zal iemand via wat voor wet dan ook toegang mogen krijgen tot jouw brein, jouw gedachtes. Het is van jou! 

Mensen hadden hier allang tegen op moeten staan. Het inbreken in de hersenen van mensen voor WELKE REDEN DAN OOK is het meest bizarre wat we ooit zullen gaan toestaan met z’n allen, gewoon omdat we er niks tegen doen en eerst het ‘gemak’ geaccepteerd hebben, en niet serieus nadenken over de uiteindelijke  gevolgen hiervan. 

Er wordt in het artikel de nadruk gelegd op wetgeving. Maar geen enkele door de mens geschreven wet op aarde zal het ooit werkelijk kunnen legitimeren dat we inbreuk maken op het recht te beschikken over je eigen lichaam, wat we ‘recht op onaantastbaarheid van het menselijk lichaam’  noemen. Geen enkele mens geschreven wet zal ooit kunnen legitimeren dat buitenstaanders jouw aller-intiemste privacy zone mogen binnendringen, dat is onmogelijk. 

Mensen moeten zich gaan realiseren dat wetten niets meer dan dreigementen zijn en dat ‘legaliseren’ betekent dat natuurrechten jou afgenomen worden om er regels en voorwaarden voor terug te krijgen. Democratie is hier ook het struikelblok, democratie is kwaad verhult in een goed jasje. 

Al bepalen 99 van de 100 mensen dat ze autoriteiten toestemming geven middels stemmen dat ze in mogen breken in je hersenen, dat maakt het nog steeds niet goed. Jij hebt het recht helemaal niet om anderen te dwingen hen jouw wil op te leggen via politici. We doen alleen alsof dat recht wel bestaat omdat mensen geen flauw idee hebben wat rechten eigenlijk zijn. 

Rechten krijg je niet van politici. Rechten krijg je niet van andere mensen. Rechten zijn ook niet willekeurig of onderhevig aan omstandigheden. Rechten zijn voor ieder mens hetzelfde en natuur-gegeven. Jij hebt dan ook het recht je te verzetten tegen dit soort tirannie, omdat dit soort maatregelen tegen alle werkelijke rechten, je menselijke natuurrechten ingaat. 

De wereld één groot gekkenhuis aan het worden, elke keer dat je dacht ‘kan het nog gekker’ komt er weer een maatregel of uitvinding om de hoek die bevestigt dat het inderdaad nog gekker kan. En het allerergste is dat we alles gewoon maar toelaten en niemand nog op de rem lijkt te trappen. 

Dit is een regelrechte oorlog tegen de mensheid. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *