Thug life; Like a real ‘G’

Thug life; Like a real ‘G’

Ik vind het fijn dat GrapperhauSS gewoon eerlijk is geweest. Deze regels zijn voor normale mensen niet serieus te nemen, en G heeft dat op unieke wijze duidelijk gemaakt. Hij gebruikte zijn eigen huwelijk als voorbeeld, hoe mensen met elkaar om horen te gaan: als sociale wezens.

Het is een groot toneelstuk, en velen zien dat al een tijdje. Politici houden zich alleen aan de regels als ze weten dat er een camera in de buurt is, maar buiten zicht gaan ze gewoon hun gang. Dat is al meermaals aangetoond. Ik geloof dan ook niet dat G hier “geblunderd” heeft, ik denk dat het pure opzet is om beide gecreëerde kampen in de samenleving munitie te geven.

Rutte zei in zijn kletspraatje op tv: ”we zijn allemaal niet heilig” , een overduidelijke verwijzing naar G z’n bruiloft. Inderdaad, we zijn allemaal niet heilig, maar er is een groot verschil, want we zien ook hier weer: “alle mensen zijn gelijk, maar sommige mensen zijn meer gelijk dan anderen”.

Waar de één een strafblad krijgt en z’n toekomst daarmee geruïneerd wordt, zegt de ander gewoon “sorry” en gaat over tot de orde van de dag. Dit is iets wat je nooit mag accepteren.

Ik heb van begin af aan gezegd: mensen je hoeft niet te protesteren en te demonstreren om goed en fout van elkaar te kunnen onderscheiden. De regels zijn fout. Dit anti-sociale gedrag is fout. Er is één ding wat men moet doen: ‘een Ferdje’, er schijt aan hebben dus. Schijt aan de regels.

Deze collectieve gehoorzaamheidstest is zoals het woord al zegt: een test. “Hoe goed luisteren die Nederlanders”. Veel te goed dus nog, op alle fronten.

De regering beraadt zich nu over ‘hoe ze het gezag terug krijgen’. Daar is al een antwoord op: ze hebben geen gezag. Alleen zolang jij dat blijft geven.

Je moet één ding ook goed beseffen: ga niet denken dat je geholpen gaat worden door politieagenten of andere ordervolgers. Het zijn ordervolgers, en aangezien zij een ongehoorzame als een vijand behandelen, zijn zij dus klaarblijkelijk de vijand. Daar hoef je verder niks mee te doen, behalve dat te snappen en daar dus op te anticiperen. Behandel de ander zoals zij jou behandelen. Dat is een natuurrecht wat je hebt.

De poppenkast wordt vrolijk voortgezet. Voor mij is die al ten einde. Dat mensen op belangrijke posities hun eigen regels niet serieus nemen zegt genoeg over de “ernst” van een virus.

We gaan de winter periode weer in, wat zal betekenen dat weer veel mensen grieperig zullen worden en in sommige gevallen er ook aan zullen overlijden. Net als ieder jaar, voor zolang als de mens bestaat gebeurt dit al.

Wat je zult zien is dat wanneer er meer mensen doodgaan dit seizoen, de ongehoorzamen de schuld krijgen, en wanneer er minder mensen doodgaan, de regels ‘zogenaamd dus goed werken’. Het punt hiervan is: zo hebben ze altijd gelijk, het is een mindfuck.

Als je uit die mindfuck stapt en gewoon zoveel mogelijk normaal gaat doen dan zul je helaas tegen confrontaties aanlopen, maar die zijn simpel te stoppen: “u doet niet normaal, u zit fout, u kunt thuis blijven als u bang bent. Fijne dag verder”.

Mocht een mondkapje onvermijdelijk zijn omdat je anders echt in de grote problemen komt: zet daar een bewustmakende tekst op. Dan gebruik je hun eigen wapens tegen ze, en heeft het ineens wel nut maar dan in jouw voordeel. Je draagt een boodschap uit.

Het wordt hoog tijd dat men weer gaat inzien dat we nog altijd eigen baas zijn op deze wereld. Zolang we een ander geen kwaad aan doen, staan we in ons recht. En nee, door je niet aan de regels te houden doe je een ander geen kwaad. Door je niet aan de regels te houden voorkom je heel erg veel leed wat door die regels in stand gehouden wordt.

Eén gedachte over “ Thug life; Like a real ‘G’

  1. Dank voor uw zeer rake uitspraken en interviews, zoals bij café weltschmerz o.a.
    Ik hoop dat het enorm grote deksel van de overvolle beerput eindelijk helemaal open gaat. Dat wordt heel hoog tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *