Van donker en licht | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #4

Van donker en licht | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #4

Bron: Een oorlog reeds verloren ; Sven Hulleman

De wereld van vandaag wordt geregeerd door de ratio. Met de komst van de moderniteit werd de spiritualiteit en daarmee de wereld achter de wereld verdrongen uit ons bewustzijn. Maar wil het feit dat wij deze niet kunnen zien, niet kunnen meten en niet kunnen testen zeggen dat zij niet bestaat? Onze waarneming van het elektromagnetische spectrum is beperkt, en hoewel wij deze met instrumenten aanzienlijk hebben kunnen uitbreiden, kunnen wij wel met zekerheid zeggen dat we alle geheimen hebben ontrafeld?

Er zijn vele krachten actief in de wereld en het is geen geheim dat er in de geschiedenis vele bekende en hooggeplaatste figuren zich bezighielden – en houden – met magie en occultisme. Hadden deze mensen toegang tot kennis die, verborgen voor de massa, in kleine kringen in het diepste geheim bewaard is gebleven, of waren zij slechts bevangen door een illusie waarmee zij het alledaagse meenden te kunnen ontstijgen?

Is het antwoord op die vraag überhaupt relevant? Immers, wat gepraktiseerd wordt is deel van onze wereld…

Links:
Tom Poes en de betoverde spiegel
Gyan mudra
Exclusive! Bohemian Grove and Cremation of Care footage
ALEX JONES Exposure of Bohemian Grove
Meester van de zwarte molen

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *