Van het (school)padje af.

Van het (school)padje af.

In idiocratie Nederland zijn beleidsmakers én uitvoerders zo diep gezonken dat zelfs ver gaande vormen van marteling van kinderen geen enkel probleem meer is als het om het ‘bestrijden van het killervirus’ gaat. Dat killervirus waar 99,77% van de mensen NIET dood aan gaat en waarvan de klachten bijna altijd mild zijn. 

Leraren die vrijwel allemaal buiten ‘de risicogroep’ vallen maar waarvan sommige van hen zich gedragen alsof ze ieder moment dood neer kunnen vallen. Onder de 65 is de kans op sterven aan dat wat ze COVID-19 noemen namelijk maar 0.05%. Ongeveer 99,95% van de leraren zullen het allemaal dus wel overleven. Ik blijf de feiten maar gewoon herhalen. Toch schijnt het nodig te zijn vooral maar zo spastisch mogelijk te blijven doen. Hoe beter je luistert hoe meer je deugd in de publieke opinie.

Uiteindelijk komt het er natuurlijk gewoon neer dat ons land gewoon teveel mensen ‘rijk’ is die een uitzonderlijke zieke vorm van gezagsgetrouwheid bezitten. Dat is het en niets meer of minder. Als je de immorele keuze maakt dat je het belangrijker vindt om te luisteren naar de zieke totalitaire grillen van een overheid dan dat je je verstand gebruikt en de kinderen waarvoor je de verantwoordelijkheid hebt beschermt tegen idiote tirannieke experimenten van wie dan ook, dan hoor je eigenlijk helemaal niet thuis op een plek waar je met kinderen te maken hebt. 

Die plek hoort namelijk veiligheid te bieden aan kinderen, en het hoort geen broeinest van angsthazerij met psychopatische tintjes te zijn. Een nest waar zwakke volgelingen van een kwaadaardig regime gewoon alles maar doen wat hen opgedragen wordt, zelfs als dat regime de meest bizarre regels oplegt die de kinderen zowel mentaal als fysiek beschadigen.

Kinderen met een loopneus moeten getest, correctie: mishandeld worden, dus zet je ze in de vrieskou, wat automatisch zorgt voor loopneuzen. Zo kunnen we de testcijfers weer flink opkrikken om vervolgens nog meer ver gaande idioterie over ons uit te storten. Wie is hier in godsnaam nou eigenlijk de wappie joh.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *