Verboden: de boerka

Verboden: de boerka

boerka burka niqab verbod
Het boerka verbod is inderdaad net zo dom als het vragen om een verbod op gordijnen.

Ja je kan deze grap natuurlijk op meerdere manieren lezen, want de vergelijking trekken tussen de boerka en gordijnen is voor de meeste mensen de grap, maar de ware grap is hier dat de ziekelijke drang die mensen voelen om vrijheid voor veiligheid te ruilen alle grenzen al over is en dat ironie en sarcasme alleen nog overblijft… zolang dat nog niet verboden is tenminste.
Het probleem ligt dan ook vooral bij de mensen die een boerka verbod of wat voor verbod dan ook toejuichen, omdat deze mensen werkelijk geen besef hebben van wat bewust-zijn is. Deze mensen gebruiken de ene religie om een andere religie iets te verbieden, en hebben dat zelf dus ook niet door.

Dus wanneer het níet over een bepaalde groep mensen (moslims) gaat dan is er geen erkenning of goed woord voor de andere bepaalde groep mensen (overheid) en schreeuwen ze van de hoogste daken zo goed te snappen hoe het systeem werkt, en dat ze zo tegen het systeem, en zo bewust en wakker -en noem de termen maar op- zijn, maar zodra het wél over moslims gaat zijn het ondertussen gewoon stuk voor stuk gelovigen die hun God aanbidden die Autoriteit heet, de Overheid.


Ik heb bij het vorige bericht wat ik hierover schreef gemerkt dat er een bijzonder groot aantal mensen dénken ze een hoger bewustzijn verspreiden maar blijven de religie overheid er wél bijhalen als het hun even wél uitkomt dat de overheid aansluit op de overtuigingen die diezelfde overheid hen de voorgaande jaren via allerlei kanalen geïndoctrineerd hebben. Zo werkt brainwash dus, en het bewustzijn wat je dus eigenlijk verspreid (afkeer en onvrijheid) is alles behalve het juiste in ieder geval.
Ik ben per definitie tegen religies dus ook tegen het atheïsme omdat ook dat een ‘isme’ is, een geloofsysteem. Het atheïsme zegt namelijk vooral dat er eerst niets was, toen een knal, en dat er toen ‘iets’ was, en dat de rest evolutie is. Dat is dus net als alle andere theorieën: een geloof.
Dat atheïsten geen geloof aanhangen is dus in die zin al niet waar, maar vervolgens hangen ze (meestal) wél het aller dodelijkste en Het meest gevaarlijke bijgeloof aan wat er bestaat in dit aardse leven: Overheid.
Deze religie is BY FAR de overgrote winnaar in het maken van meeste dodelijke slachtoffers door de geschiedenis heen.
De GROTE winnaar met nog steeds jaarlijks wereldwijd miljoenen slachtoffers uit naam van dat wat mensen geloven: Een groep mensen die het recht heeft om te heersen en dat voor mekaar krijgen door te doen alsof ze gekozen worden door de bange massa. De bange massa die zo bang zijn voor “slechte mensen”, dat ze een groep waar juist die slechte mensen altijd terecht komen rechten gaan geven die ze zelf niet hebben om hun te beschermen tegen, jawel: slechte mensen…
Kijk, als je dan hebt over een plaat voor je harses hebben … “o my God” 🤦🏼‍♂️ … dus je hebt een hekel aan religie, denkt zelf nergens in te geloven, en gaat dan een groep meedogenloze “gekozen” criminelen steunen in het verbieden van iets… en je staat er totaal niet bij stil dat jij dan zelf iets gelooft wat nog vele dommer en aantoonbaar gevaarlijker is dan ‘een man met een baard op een wolk’.
Dat overheid en autoriteit een ware religie is sta je niet bij stil. Dat jij die gevaarlijke dodelijke religie in stand houd met je geloof… dat besef is er niet… dat er geen enkele vorm van vrijheid kan bestaan als de religie ‘overheid’ jou of een ander iets verbiedt, waar het dan ook maar over gaat, dat dringt ook niet door in dat toch nog behoorlijk “staats-geprogrammeerde brein”, waarvan je dácht dat het zo “wakker” en zo “bewust” was…
Vrijheid is hetgeen wat je veracht dezelfde rechten gunnen.