“Versoepelingen”, afleidingsmanoeuvres.

“Versoepelingen”, afleidingsmanoeuvres.

Omdat die afpersconferenties gewoon te tenenkrommend zijn om naar te kijken heb ik maar een blik geworpen op rijksoverheid.nl. Wat men als ‘versoepelingen’ ziet is en blijft nog steeds ernstige onderdrukking van natuurrechtelijke vrijheden. Vrijheden krijg je niet via een grondwet of iets anders dat opgeschreven staat, vrijheden bezit je omdat je bestaat. Je krijgt op dit moment dus helemaal geen vrijheden terug, je krijgt slechts iets meer privileges tijdens je gijzeling. 

Stuk voor stuk zijn die ‘versoepelingen’ nog steeds ver gaande idiote onuitlegbare tegenstrijdige totalitaire regels. Alcoholverkoop en coffeeshops waar nog steeds een verplichte tijd aan gehangen wordt waarin er niets verkocht mag worden.  Dit heeft op geen enkele manier wat te maken met het bestrijden van een virus. Dat had het al niet, dus een ‘versoepeling’ maakt dat helemaal niet beter, het blijft idioot. Winkels die weer normale tijden mogen hanteren, terwijl winkels beter al die tijd langer open hadden kunnen blijven om zo de toestroom van klanten te kunnen spreiden. Aan een tafel zitten in een restaurant mag weer, maar je mag dan weer niet aan een bar zitten. Sporten in competitieverband mag weer tot 17 jaar, maar er mag geen publiek BUITEN kijken. En zo kan ik wel nog even doorgaan. Hoofdschuddend schrijf ik dit op. Mensen zijn steeds blij met kruimels, maar hadden allang hun vrijheid terug moeten pakken. 

De smerige chantage trucjes zitten er ook verdekt tussen. Horeca, cultuur en prof sportwedstrijden mogen alleen meer dan 50 mensen binnenlaten als ze gebruik maken van verplichte toegangsbewijzen. Doen ze dat niet dan is 50 mensen de max. Dat betekent dat je dus als organisatie van evenementen of als baas van een grote horecazaak geen andere keus hebt dan die toegangsbewijzen te gebruiken, want anders mag je niet meer dan 50 mensen in je tent laten. Zo wordt toch indirect die test samenleving gedwongen opgelegd. Het wordt alleen anders gebracht. Je hoeft geen test te vragen, maar dan moet je jezelf in de vingers snijden. 

Dat testen is en blijft de sleutel naar blijvende macht en controle. Ook in de landen om ons heen blijft testen een vaste regel. Mensen zijn inmiddels ook geweldig gebrainwashed zo snel mogelijk een test te doen bij de eerste tekenen van een loopneus. Daarnaast zijn de zelftesten ook geweldig toegankelijk gemaakt, zodat de stap om ‘toch even voor de zekerheid te testen’ heel erg klein is. We blijven zo een constante stroom van zogenaamde “besmettingen” houden. En dat is nodig, want het griepseizoen is afgelopen. Men pronkt dan wel met een afname van mensen op de IC en een afname van besmettingen alsof dat allemaal door die fantastische vaccinaties komt. Maar er is geen verschil met vorig jaar, toen dat ook gebeurde, omdat dat elk jaar gebeurt rond deze tijd. Vaccinaties zijn niet de reden dat er minder mensen ziek worden, de tijd van het jaar is daar de reden van. Maar ja, je wilt die met belastinggeld ingeslagen vaccinaties natuurlijk nog wel even zoveel kwijt. 

Maar zoals ik al aangaf blijft er natuurlijk wel naarstig gezocht worden naar “besmettingen”, door middel van het testen. Overal toegangstesten vragen terwijl alles weer open mag, betekent dat je de kans om “besmettingen” te vinden via (vals) positieve testen ook groter wordt. Hoe meer je open gooit met testbewijzen, hoe meer kans je hebt dat je de cijfers redelijk hoog kan houden. Het is dan ook een geniale zet geweest om ouders dermate te brainwashen dat ze zelfs hun kinderen als testobjecten laten gebruiken, door op scholen 2x per week een test te gaan vragen. Dit is de manier om toch die controle te blijven houden. Alle zogenaamde ‘versoepelingen’ blijven namelijk onder de voorwaarde staan dat de ‘besmettingen’ niet stijgen. Ondertussen start de media een nieuwe promotiecampagne voor een vierde golf. Zoals ze dat vorige jaar rond deze tijd begonnen te doen met een tweede golf. Het is een herhaling van zetten, maar mensen zijn te euforisch nu om dit op deze manier te kunnen bekijken. Dat kleine beetje teruggegeven pseudo vrijheid is te belangrijk voor ze. Die vrijheid die men dus allang had terug kunnen pakken. 

Bij stap 5 “einde maatregelen” staat nog geen datum. Natuurlijk niet. Want daar gaat geen einde aan komen. Er werd nu gezegd dat dat eventueel op 30 juni “zou kunnen gebeuren”, maar zoals ik net al schreef zijn er daarvoor weer te veel addertjes onder het gras losgelaten. Ik persoonlijk denk dat we in september gewoon weer opnieuw de lockdown cirkel ingaan. Dat komt omdat het te makkelijk gaat. Mensen laten zich keer op keer opnieuw bang maken, op allerlei manieren. Vervolgens accepteren ze gewoon alles wat hen opgelegd en aangedaan wordt. Alsof het niets is. Zelfs als het overduidelijke patronen van bedrog zijn, laten mensen het gewoon gebeuren. Daarnaast, de vaccin industrie draait op volle toeren. Ze moeten toch met iets blijven komen om die vaccins blijvend te maken, en jaarlijks terug te laten keren.

Kortom, ik wil de pret niet drukken, maar op alle fronten kan ik alleen mijn hoofd maar schudden en bij mezelf denken: wat een godsgruwelijke naïviteit, passiviteit en slapheid heerst er toch in de wereld. Wachtend op het signaal van de meesters doet iedereen voortdurend maar wat er gezegd wordt, ook al slaat het helemaal nergens op. 

We zijn gewend geraakt aan mondkapjes, testen of je gezond bent, asociaal gedrag door geen handen meer te geven of anderen als potentieel gevaar te zien. Het “luisteren voor je eigen bestwil” is er ingestampt. Emotionele chantage is heel normaal geworden en groepsdruk het middel om steeds verder te kunnen gaan. Alles bij elkaar opgeteld is het eigenlijk heel ernstig wat er geworden is van de meeste mensen. Maar weinigen lijken hier bij stil te staan. Veel te blij om weer wat “te mogen” staan ze er totaal niet bij stil dat dat waarschijnlijk maar weer voor twee maandjes is. Want het feest kan dan gewoon weer helemaal opnieuw beginnen. Het griepseizoen begint dan immers weer langzaam opgang te komen. 

Heel vernuftig heeft het communisme stevigere voeten aan de grond gekregen. Allemaal dankzij corona. En mensen hebben helemaal niet door dat hun denkwijze daadwerkelijk een communistische is geworden. Misschien moeten zij eens wat boeken gaan lezen over de verschrikkelijke gevolgen die deze stroming in de geschiedenis met zich mee heeft gebracht. Sinds we namelijk aan lockdowns vanwege “volksgezondheid” gewend zijn, is de stap naar eenzelfde methode vanwege “klimaat problemen” ook helemaal niet zo groot. Dat gaat namelijk ook over onze gezondheid, en laat dat nou eens de meestersleutel zijn die machthebbers gevonden hebben het afgelopen jaar waardoor ze werkelijk alles naar hun hand kunnen zetten. 

Nee, optimistisch ben ik niet, realistisch ben ik wel. Versoepelingen zijn afleidingsmanoeuvres van het feit dat je gewoon al die tijd je hersens had moeten gebruiken en had moeten kappen met meewerken. ´Pak alles af, en geef steeds een beetje terug. Elke keer weer zullen ze blij zijn met dat kleine beetje,  maar onderaan de streep krijg je nooit meer terug wat je eerst had. We gaan het meemaken, laten we maar hopen dat ik het fout heb. 

2 gedachten over ““Versoepelingen”, afleidingsmanoeuvres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *