Voor de bootlickers

Voor de bootlickers

Voor de bootlickers… 

Eigenlijk wou ik er vandaag niets over zeggen, maar na het lezen van de reacties onder nieuwsberichten kan ik alleen maar hoofdschuddend concluderen dat een groot deel van Nederland reddeloos verloren is. Heb ik het over corona, nee, ik heb het over het leger aan ongelooflijk naïeve deugkneuzen die ons land rijk is die ongeacht wat er ook maar gebeurt altijd in het voordeel van de politie praten. Dit zijn mensen waarbij het fascistische nazi tijdperk nog ergens in de genen ronddwaald en vast een soort gevoel van gemis teweeg brengt. Daarom zien zij maar al te graag dat het “gezag” ongelimiteerd geweld mag gebruiken om zo de in hun ogen “foute mensen” onder de duim te krijgen. Het is een walgelijke en levensgevaarlijke ontwikkeling.

Vooral dat ene argument, dat argument wat je altijd als eerste hoort en waar ik dan altijd gelijk moet denken aan een hoop kots waar wat letters in drijven waar diegene dan al roerend met z’n deugdelijke vingers vijf nog misselijker makende woorden van weet te maken: “Ze doen gewoon hun werk”.  Hoe vaak  moet je mensen uitleggen dat “gewoon je werk doen” in de meeste gevallen nou precies datgene is wat er voor zorgt dat tirannie en ellende in stand gehouden blijft. Juist omdat bepaalde mensen “gewoon hun werk doen” kunnen machthebbers gewoon stoïcijns blijven doen wat ze doen zonder dat ook maar iemand ze kan stoppen.  Omdat mensen gewoon hun werk deden konden figuren zoals Mao Stalin en Hitler een spoor van dood en verderf achter laten. Als ‘gewoon je werk doen’  een argument is moet je inbrekers en mensenhandelaars en dat soort types ook niet bekritiseren he, dat is gewoon hun werk. En moreel verschil is er niet. 

Dat de ene “legaal” mensen de tyfus in mag meppen, mensen hun spullen mag stelen, mensen mag intimideren of ontvoeren is op geen enkele manier anders dan wanneer iemand zonder dat uniform dat doet hoor. De enige reden dat jij denkt dat dat zo is, is omdat je geïndoctrineerd bent met het idee dat dat in uniform op de een of andere manier normaal is of zelfs heldhaftig. Je mag als Nederlands burger zelf niet optreden want dan krijg jij de problemen, dan komt vervolgens een ordervolger en die is dan te laat. Vervolgens moet je dan in ruil voor die “dienst” respect hebben voor iemand die de dag daarop oude vrouwtjes in elkaar staat te meppen die voor haar eigen vrijheid staat te vechten.  Heb je enig idee wat voor achterlijke ideeën je eigenlijk in je hoofd hebt zitten over ‘hoe het hoort’?

Dan is daar nog het argument: “die demonstranten denken dat ze daar voor iedereen spreken, en dat is niet zo dus hard aanpakken die gasten”.  

Oh, dus omdat diegene daar niet voor jou staat omdat jij te dom bent om zelf na te kunnen denken en niet eens de moeite neemt een poging te doen je te verdiepen in wat de toekomst ook voor jou gaat worden als deze lijn wordt doorgezet door de regering, mogen die ordervolgers extreem geweld gebruiken van jou? En wat nou als over een jaar jij, je vrouw, of je kinderen ineens keihard geraakt worden door de gevolgen van overheidsbeleid en ook jij dan uiteindelijk inziet dat je voor jezelf op moet komen, mogen ze dan ook al dat extreem geweld tegen jou en je dierbaren gebruiken?  Enig idee wat voor pathologische egoïst je eigenlijk diep van binnen bent door onnadenkend te roepen dat een ander van alles aangedaan mag worden terwijl je zelf gewoon een luie flapdrol bent die denkt dat die deugt maar  te beroerd is om verder te kijken dan datgene wat je aangereikt wordt. Stiekem heb je niet door dat je zelf totaal NIET op de hoogte bent maar eigenlijk gewoon in sprookjes gelooft die jij ziet als de realiteit. Het romantische beeld wat je van jongs af aan van ‘gezag’ hebt ingeprent gekregen, dat zij er zijn om jou te beschermen en te helpen en kusjes te geven en dat soort dingen. Sodemieter toch een eind op. 

“Hadden ze maar moeten luisteren, want wie niet luisteren wil moet maar voelen”. Het laatste leeghoofd argument waar ik spontaan de neiging van krijg te vragen of het diegene nooit opgevallen is z’n anus en z’n mond allebei op de verkeerde plek zitten. Verbale diaree van de bovenste plank. Luisteren… dus, de politie handhaaft de wet, de wet wordt gemaakt door de overheid en ongeacht of die wet: rechten afpakt, vrijheid van mensen in gevaar brengt,  extreme gevolgen kan hebben voor de persoonlijke levenssfeer enzovoorts enzovoorts, de politie heeft de taak die wet te handhaven zonder daarover na te denken. Nadenken is nu juist wat uniformen niet doen. Dat is niet de bedoeling namelijk want het zijn ordervolgers. Jij als bootlicker hebt dus niet door dat je geiligheid op ordervolgers helemaal niet zegt dat jij deugt, maar dat dat zegt dat jij ermee akkoord gaat dat een stel mensen in speciaal pak andere mensen in de meest vreselijke situaties kan brengen, als de wet dat maar zegt. Snap je wat hier staat of moet het nog duidelijker?

Iemand die nadenkt en indien mogelijk z’n hersens gebruikt, zal NOOIT en te NIMMER de argumenten “Ze doen gewoon hun werk” of “je moet gewoon luisteren” gebruiken! Gebruik jij deze oerdomme slappe en zwakzinnige uitspraken dan moet je jezelf eens goed laten nakijken. Natuurlijk vind jij dat zelf van niet en zal je mij erop aanvallen dat ik geen respect voor gezag heb en ze mij maar keihard moeten aanpakken, maar daarmee bevestig je dan weer precies wat ik zeg: Je bent een leeghoofd, een dombo, een volger, een watje, een slappe zak, een deugmensch.  Ten alle tijden moeten wij mensen ongeacht hun “rang” “stand” of “functie” beoordelen op hun daden, en NOOIT mogen we er vanuit gaan dat iemand omdat die een bepaalde functie heeft dan ook wel gelijk zal hebben. NOOIT.  Doe je dat wel dan is het enige wat ik hoop dat karma je ooit bij de strot grijpt zoals ze nog nooit iemand bij de strot gegrepen heeft. 

En mocht je het nog niet doorhebben: ik heb geen enkel respect voor uniformen, per definitie, omdat het uniformen zijn. Dat zal ik nog even heel goed nader uitleggen, omdat leeghoofden alles voorgekauwd moeten krijgen: Ik heb pas respect voor mensen als dat wederzijds is. Een “meerdere” bestaat niet, dus er staat niemand boven mij of een ander. Ik beoordeel mensen op hun daden en allen op dezelfde manier, dus uniformen krijgen daarin geen speciale behandeling. Daar kun je wat van vinden, maar als je denkt dat dat mij op wat voor manier dan ook maar iets interesseert dan is het nog erger met je verstand gesteld dan dat ik al dacht.  

Groetjes

Eén gedachte over “ Voor de bootlickers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *