Vrijheid kopen, is geen vrijheid

Vrijheid kopen, is geen vrijheid

Wat alle ‘complotdenkers’ in Maart 2020 al wisten te voorspellen, begint dan toch echt langzamerhand een feit te worden. Er komen steeds meer geruchten over een indirecte dwang om toch zoveel mogelijk mensen tot vaccineren over te halen. Het opperhoofd uit de neo-communistische D66 hoek, mevrouw Kaag, durft zelfs openlijk te pleiten voor eenzelfde soort systeem als in Israël. Een systeem wat je ten alle tijden zou moeten verwerpen als je ook maar iets om vrijheid geeft. Het hele punt is dat alles wat naar het land der complotten wordt verwezen inderdaad complotten zijn, maar inmiddels geen theorieën meer. Een theorie is een hypothese die nog geen feit is. We zijn inmiddels op het punt dat theorieën over gaan in feiten. 

De grote vraag is nu: Wat ga jij doen? Even los van het feit of je voor of tegenstander van vaccineren bent. Begrijp je goed genoeg wat vrijheid is om geen steun te bieden aan vormen van indirecte dwang. Of ben jij zo’n mens wat eigenlijk heel hypocriet is als het op vrijheid aankomt. Vind jij dat vrijheid een soort krediet is wat je van een overheid krijgt op voorwaarden? Of ben jij je er nog steeds van bewust dat vrijheid iets is wat je met z’n allen moet verdedigen, met elkaar en voor elkaar. Een ander z’n vrijheid dus gunnen omdat dat ook jouw vrijheid is. De vrijheid om je eigen keuzes te mogen maken als het over jouw gezondheid, lijf en goed gaat. 

Ik wil vooral aangeven dat mensen vooral niet bang moeten worden. Ondanks de enorme zorgvuldig uitgekiende marketingcampagne omtrent corona en vaccins, is er in de realiteit echt geen meerderheid die voorstander is van een experimenteel vaccin. Het is klassiek 1/2-tje tussen media en overheid. Of beter gezegd, de eigenaars van de media en politiek.  Steeds wat ballonnetjes oplaten, en vervolgens de discussie sturen. Niks nieuws onder de zon, maar je moet je er wel even bewust van zijn. 

Ik denk dat er een heel mooi alternatief is. En een alternatief in deze is eigenlijk niet het alternatief, maar in wezen is dit de enige juiste manier. Het vaccin zou een alternatief moeten zijn, alleen ze hebben alles omgedraaid. Ze hebben alles gedemoraliseerd. Dat alternatief is een counter samenleving. Dat wil zeggen dat je een samenleving bouwt naast de samenleving.  Dit principe heb ik het wel eens eerder over gehad, en je hoort meer mensen brainstormen over een dergelijk alternatief. Zo gek is het ook helemaal niet. Als je kind niet meer naar school mag omdat dat alleen nog mag na een vaccinatie, dan sticht je een school voor ongevaccineerden, waar dan uiteraard ook gevaccineerden mogen komen. Datzelfde geldt ook voor winkels. Als de supermarkt alleen nog open mag voor gevaccineerden, dan moet een supermarkt voor ongevaccineerden geen probleem zijn, die mensen maken namelijk zelf de bewuste keuze om naar die supermarkt te gaan, en ook hier mogen gevaccineerden gewoon komen. Dit is wat we ook altijd als ‘normaal’ hebben gezien. En dit soort normaal ligt het dichtst bij vrijheid. Eigen keuzes en eigen verantwoordelijkheid.. 

Wees dus niet bang. Laten we gebruik maken van het feit dat de heersende partij een samenleving vol contradicties aan het creëren is. Dat begint al bij het feit dat je vrijheden moet terugkopen door te conformeren aan hun wil. Dat is geen vrijheid. Voet bij stuk houden en je vrijheid en zelfbeschikking verdedigen is vrijheid. Ook al mag je dan niet meer meedoen met de samenleving, er zijn genoeg mensen die aan jouw kant staan en staan te popelen een counter samenleving te starten. Het gaat allemaal om de nummers. Als je het goede voorbeeld geeft, dan zullen steeds mensen aansluiten.  Diep van binnen willen de meeste mensen al deze dwang namelijk niet. Die mensen hebben alleen geen hoop voor een normale toekomst meer zonder vaccin, omdat dat is wat he wordt voorgespiegeld. En zo zie je maar hoe ze in een jaar tijd een vrij volk tot superslaven hebben kunnen maken. Maar het is nog niet te laat. Hou alleen wel je rug recht, want zonder het goede voorbeeld wint het kwaad. 

2 gedachten over “Vrijheid kopen, is geen vrijheid

  1. Je hebt helemaal gelijk hier. We moeten niet bang zijn. Ook niet om onszelf te verdedigen. Want dat zal nodig zijn. Het zijn psychopaten met wie we hier te maken hebben en die geven niet zonder slag of stoot op. Ze zullen echter altijd aan het kortste eind trekken, daar zij hun steun via leugens verkrijgen. Leugens zijn tijdelijk. De waarheid is altijd.

  2. Vooralsnog laat ik mij niet door de neusswab testen. Mocht het nodig zijn doordat ik verplicht word dan laat ik het dmv bloedonderzoek doen. Ze kunnen hoog en laag springen! (Rutte zei dat in koffietijd dat ze dat eerst bij hem geprobeerd hadden ????, via z’n bloed maar ze konden geen goede ader vinden of iets dergelijks, waarschijnlijk weer een leugen van hem want hij is vrijgesteld van testen, het was meer reclame om pre-symptomatisch te laten testen (ja dat zal er dus aankomen) Nb : ik laat mij niet vaccineren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *