Vrijheid van meningsuiting

Vrijheid van meningsuiting

Kijk, je hebt mensen die elkaar steunen, en je hebt mensen die voortdurend staan te juichen als een ander z’n rechten afgepakt worden en zelfs vragen om meer van dát…
Een boerka is NEDERLAND een eigen keus, iets met vrijheid. Dat jij je nou al je vrijheden laat afpakken zonder morren dat zegt vooral iets over jou. Er was namelijk een tijd dat je nog anoniem over straat mocht, dat noemt men vrijheid, en dat is ook normaal. Het hoort zelfs een fundamenteel mensenrecht te zijn.
Maar omdat het hier een boerka betreft waarvan heel veel Nederlanders de arrogantie in zich hebben om vóór een boerkadraagster te willen denken, dat het onderdrukking zou zijn, moslims ervaren dat dus niet zo en dus is het geheel een eigen keus.
Namelijk: “Voor moslims, is de hijab niet bedoelt als een beperkende regel en wordt ook niet als dusdanig ervaren. Het is onze manier om moslims binnen de samenleving fatsoenlijk te laten functioneren op een juiste Islamitische wijze met respect voor elkaar, zonder vooroordelen, en zonder discriminatie op grond van geslacht, intellect of uiterlijke eigenschappen.”
Respect voor een ander (en dus ook voor jezelf) is dus iets wat Nederlanders totaal niet snappen, excuses voor het statement maar het is toch echt de waarheid. Als mensen bepaalde rechten ontnomen worden (ongeacht tot welke “groep” deze mensen behoren) dan hoor je niet te juichen maar dan hoor je je achter de oren te krabben… en actie te ondernemen.
Ik ben niet voor onderdrukking, en geloof niet in Autoriteit dus ook niet de autoriteit van “god”, echter geloof ik wel absoluut in vrijheid, en in vrijheid maken mensen hun eigen keuzes zolang ze een ander maar geen kwaad doen.
Bottom line… aan Moslims kunnen de meeste Nederlanders een voorbeeld nemen. De steun voor elkaar, in plaats van de steun voor een Overheid die overal waar ze maar kunnen de vrijheid van mensen afnemen. Onder gejuich…van domme, hele erge domme mensen die het woord vrijheid al lang niet meer naar de werkelijke betekenis kunnen definiëren.