Waar ben je in godsnaam mee bezig

Waar ben je in godsnaam mee bezig

Het zaaien van verdeeldheid en priming van onjuistheden blijft de orde van de dag bij de mainstream nieuws kanalen. Het ANP laat via een zeer slecht  artikel weten dat “de eerste klassen alweer thuis zitten door besmettingen”. Diverse nieuwssites hebben dit bericht ge-copy/paste zonder er ook maar een kritisch woord tegenover te zetten. Zo kneden ze de goedgelovige massa met misleidende informatie exact in de richting die ze willen. 

Een citaat uit het artikel van “een woordvoerster van de GGD in Amsterdam” luidt: “de kinderen zijn niet gevaccineerd, dus logisch dat ze eerder een besmetting oplopen”.  Uiteraard staat er geen naam bij deze “woordvoerster”.  Hier wordt gesuggereerd dat de reden dat klassen weer naar huis worden gestuurd is omdat ze niet gevaccineerd zijn, en dus sneller besmet zijn. Deze redenatie plant iets in jouw onderbewuste. Namelijk dat wanneer alle kinderen gevaccineerd zouden worden, er geen besmettingen meer zouden zijn, en de kinderen niet naar huis gestuurd zouden worden. We weten inmiddels dat dit een regelrechte leugen is, omdat mensen die nu gevaccineerd zijn gewoon nog steeds moeten testen, en nog steeds besmet kunnen zijn, en anderen kunnen besmetten. Dat wordt ons allemaal verteld door dezelfde figuren uit de heilige kring van ‘autoriteiten’ (die openbaar mogen spreken zonder censuur) die ook die vaccinaties blijven pushen als wondermiddel. 

Men spreekt zichzelf voortdurend tegen, en toch slikt jouw onderbewuste steeds weer alle tegenstrijdigheden die ze in je hoofd planten. Dit is vooral om de discussie aan de verkeerde kant te kunnen laten voeren. De discussie gaat namelijk over het al dan niet vaccineren van kinderen. Terwijl de echte discussie zou moeten gaan over een complete afschaffing van alle maatregelen, sowieso voor kinderen, en die prik ver uit de buurt van kinderen houden. Zo kunnen kinderen weer normaal naar school, zonder afstand, zonder mondkapjes zonder gekkigheid. De psychische schade die kinderen ondervinden van de waanzin van de afgelopen anderhalf jaar is niet meer te overzien. Veel Mensen blijven dat maar relativeren, maar dat laat alleen maar hun eigen gebrek aan kennis zien. 

Het wordt hoog tijd dat mensen die in angst willen blijven leven de keuze moeten gaan maken om zichzelf af te zonderen. Het is al bewezen dat de experimentele prik geen vrijheid geeft. Je blijft in een dystopische test maatschappij leven waar steeds meer controle maatregelen ingevoerd worden en de druk opgevoerd wordt tegen mensen die niet in angst leven om te conformeren. Op de televisie en radio hoor je ieder reclameblok dat je een zelftest moet doen voor je ergens heen gaat, terwijl je niet eens ziek bent. Ondertussen blijven daardoor mensen braafjes naar de teststraten huppelen, en houden daarmee alle tirannie in stand.

Het ligt dus helemaal niet aan de kinderen. Het ligt aan al die mensen die blijven gehoorzamen, en zichzelf en hun kinderen steeds naar de teststraat slepen. Deze mensen zijn de schuld van het feit dat we elke dag met nietszeggende cijfers geconfronteerd worden. Deze mensen zijn de schuld van het feit dat hele klassen met kinderen naar huis gestuurd worden. Maar als je propaganda mag geloven dan zou het dus allemaal komen omdat kinderen niet gevaccineerd zijn. Het is te ziek voor woorden dat mensen zich dit laten aanpraten. 

De waazin gaat niet stoppen als mensen maar blijven gehoorzamen. Als dit nu nog niet duidelijk is, wanneer wordt het dat in godsnaam dan wel. Als je het al toestaat dat jouw kinderen gevaccineerd gaan worden, wat maakt het dat je gelooft dat dit allemaal dan ineens wel gaat ophouden? De leugens worden alleen maar meer, de beloftes worden voortdurend verbroken, en de misleiding wordt alleen maar groter. Toch blijf je netjes in de pas lopen, denkend dat je daarmee goed bezig bent, terwijl jij degene bent die alles in stand houd en je kinderen daar uiteindelijk het slachtoffer van worden. Waar ben je in godsnaam mee bezig! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *