Waar blijft die brain dropping

Waar blijft die brain dropping

Soms zou je willen dat er inderdaad eens gestrooid werd met wat verstand, want als je het mij vraagt is dit een van de meest frustrerende tijden die ik ooit heb meegemaakt: je ziet mensen dingen doen die totaal niet werken, je ziet mensen dingen geloven die gewoon aantoonbaar niet waar zijn en je wordt als dader gezien als je niet meedoet met bewezen bullshit. 

Hoe vaak moet je mensen nog vertellen dat een positieve PCR test niet per definitie een besmetting is, en dat daar wel alle slopende maatregelen op gebaseerd zijn. Hoe vaak moet je mensen nog uitleggen dat mondkapjes niet werken en zelfs averechts kunnen werken, wat je ook in de grafieken en cijfers terug kan lezen. Hoe vaak moet je mensen nog uitleggen dat voor 99% van de mensen dit “killervirus” niet gevaarlijk is, maar dat wel alles kapot gaat door de maatregelen die ervoor genomen worden. Hoe vaak moet je mensen er nog op wijzen dat ze niet doorhebben dat tv kijken, radio luisteren en de krant lezen je in een staat van hypnose brengt zonder dat je het door hebt, en dat je dan volledig meegaat in een ontzettend opgeblazen verhaal die op niets anders stoelt dan angst. 

Één en al frustratie is wat ik voel als ik mensen zie in winkels, en hun achterlijke asociale gedrag en slaafse volgzaamheid aanschouw. Het allerergste van het verhaal is nog dat mensen werkelijk zo diep in die hypnose zitten dat ze alles omdraaien en normaal gedrag de schuld geven van het feit dat zij zich abnormaal gedragen en er mensen “besmet” raken. De mensen die zich niet aan de maatregelen houden zouden de schuld zijn dat er meer besmettingen zouden zijn. Ze roepen dat klakkeloos zonder daar eens goed over na te denken. De mensen die niet conformeren aan idioterie die mijden vooral drukke plekken, vanwege de sociale druk en de zombie sfeer. De non-conformisten zie je vaker alleen dan de conformisten, en toch krijgen de non-conformisten de schuld van de bewering dat de “besmettingen” weer “omhoog schieten”. Dat zou dan komen omdat zij zich niet aan de maatregelen houden, maar als je om je heen kijkt dan zie je dat 95% van de mensen overal met mondkapjes loopt en zich als een idioot gedraagt. Hoe kun je dan een klein groepje de schuld geven van de bewering dat “de situatie weer uit de hand loopt”. 

Niets klopt nog. Alles is andersom. De enige partij waar de schuld echt ligt is bij de mensen die de beslissingen nemen. Zij maken de horeca kapot, zij zorgen voor onnoemelijk veel individueel leed. Zij zorgen ervoor dat zorg uitgesteld wordt om de ruimte te houden voor ‘potentiële zieken’. Zij zorgen ervoor dat bedrijven failliet gaan en zij zorgen ervoor dat de verdeling in de samenleving groter dan ooit is. Hoe durf je te zeggen dat iemand die normaal sociaal doet de schuld is dat iemand anders ziek wordt, wat voor kronkel in je brein moet je hebben om daadwerkelijk zoiets achterlijks te geloven. Juist onder de groep ‘normalen’ schijnt geen enkel ‘slachtoffer’ te vallen. Hoe wil je dat eigenlijk verklaren. Hoe gebrainwashed moet je zijn om bij een snotneusje of een kuchje naar een teststraat te rennen om je vervolgens te laten testen met een test die niet geschikt is om diagnoses te stellen en dan bij een positieve uitslag te gaan roepen “dat je Corona hebt”.  Dat is hetzelfde als naar de autosloop gaan en tussen een bult schroot een Mercedes ster te vinden en dan gaan roepen dat je een Mercedes hebt. Ja, zo idioot is het. 

We krijgen nu weer extra zware maatregelen op basis van gebakken lucht. Het sprookje gaat voort. Dit zal voor veel bedrijven de doodsteek zijn, en voor veel mensen de druppel richting psychische problemen of erger. Dat komt omdat het niet meer vol te houden is om als weldenkend mens in zo’n bizarre gehersenspoelde wereld te moeten leven. Wie eenzaam was wordt nog eenzamer. Wie depressief was wordt nog depressiever. Wie ongelukkig was wordt nog ongelukkiger. Besef wat je de jeugd allemaal afpakt aan mooie dingen die ze in hun jonge leven kunnen meemaken aan sociale activiteiten, wat voor een mooie basis zorgt in hun leven. Het wordt volledig weggevaagd door de angst indoctrinatie en het inprenten van asociaal gedrag. Conformisten zouden zich dood moeten schamen. 

Een klein groepje mensen bepaald en beheerst  op dit moment jouw hele leven. Deze mensen hebben andere belangen dan jouw welzijn, en dat is nooit anders geweest in de geschiedenis. Plotseling lijken mensen dat niet meer te beseffen. Over 10 jaar moet jij eens kijken waar de mensen zijn die op dit moment met hun neus vooraan de beslissingen nemen. Feit zal zijn dat ze ergens een fantastische baan zullen hebben die ze gekregen hebben dankzij hun rol op dit moment. En feit zal zijn dat ze zich nooit meer zorgen hoeven te maken over hun financiële situatie, omdat ze afgeladen rijk zullen zijn. Feit zal ook zijn dat mensen die enorme schade opgelopen hebben of voor het leven getekend zijn dankzij de vaccinazi zwendel, niet gehoord of geholpen zullen worden. Zo moeilijk is het allemaal niet te begrijpen, maar het individuele verstand is in 2020 spontaan verdampt. Het Hivemind effect deed z’n intrede dit jaar en dat lijkt alleen maar erger te worden. Applausje voor de macht, want hun missie lijkt geslaagd. Dankzij jou, de conformist. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *