Waarom de “stikstofcrisis” ‘een beetje dom’ is

Waarom de “stikstofcrisis” ‘een beetje dom’ is

Geesje Rotgers
Geesje RotgersMarcel Crok sprak bij Café Weltschmerz met onderzoeksjournalist Geesje Rotgers die sinds 2014 onderzoek doet naar het hele stikstofbeleid. Samen met collega onderzoeker Richard Zijlstra hebben zij het rekenmodel van het IVRM beetgepakt en na heel veel (juridische) moeite de gebruikte data verkregen van het IVRM zodat ze zelf konden gaan onderzoeken hoe de tabel, die de commissie Remkes gebruikt als leidraad voor rigoureuze maatregelen tegen de landbouwsector, eigenlijk tot stand is gekomen.

Hieronder de oorspronkelijke tabel van het RIVM die de commissie Remkes gebruikt zegt: herkomst 45% afkomstig van landbouw

En dan hieronder de tabel die het Mesdag-fonds op basis van de modellen van het RIVM maakte.


Hoe dit verschil nou tot stand komt, legt Geesje Rotgers in onderstaand filmpje van Café Weltschmerz uit.

Tekst gaat verder onder de video

Door hier te klikken kom je op de site van het mesdag-fonds waar je de presentatie van het onderzoek kan inzien.

Na de persconferentie over dit onderzoek op 20-02-2020 stonden alle bekende nieuwsmedia uiteraard direct klaar met een oordeel dat dit onderzoek wel niet zou kloppen want ‘bla bla bla’, wat eigenlijk best wel weer schokkend is. Politiek die de agenda van multinationals uitrollen. Media die door dezelfde machten bestuurt worden. En massa’s mensen die wérkelijk geloven dat overal goede intenties achter zitten, omdat ze bang zijn en geen andere oplossingen durven te zien.

Kijk voor een ander geluid en meer deskundigheid naar programma’s van Café Weltschmerz, Blauwe Tijger en Een Oorlog Reeds Verloren want mainstream ga je de waarheid niet meer krijgen, de belangen zijn daar te groot voor… Vergeet het maar, het is oorlog.

2 gedachten over “Waarom de “stikstofcrisis” ‘een beetje dom’ is

 1. Tja beste,

  Cijfers zijn er om mee te goochelen en vooral in het voordeel van de roverheid en met zekerheid in het nadeel van de mensen die er met keihard werken hun boterham mee willen verdienen en hun gezin willen onderhouden en niet te vergeten hun veel te hoge en veel te foute hypotheken mee te betalen welke een stelletje totaal corrupte Rothschild bankiers gecreëerd hebben met geld uit lucht oftewel uit het niets en daarover, dus of over lucht of over niets rente te heffen!!!

  Te walgelijk voor woorden en de beste autobouwer Henry Ford, uitvinder van de lopende band om auto’s mee te bouwen, zei er in de twintiger jaren van de vorige eeuw al over en ik citeer: “als de mensen wisten hoe het geldsysteem functioneerde was er morgenvroeg revolutie” en daar heeft deze man meer dan gelijk in gehad!!!

  Maar over cijfers, overheid en goochelen nog kort het volgende….

  Schiphol, u weet wel, dat zooitje vliegmachine straten gelegen bij onze hoofdstad Amsterdam, ja die bedoel ik ja!!!!

  Deze luchthaven zou met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid GESLOTEN moeten zijn of anders worden.

  Waarom……!!!???

  Kijk, ik heb Hogeschool Milieukunde gedaan en daarna een aantal jaren werkzaam geweest in een grote gemeente in Limburg en wel als specialist akkoestiek. Ik weet dus mee te praten over geluid in al zijn facetten en ik verzeker u dat wat daar aan de hand is NIET KAN KLOPPEN…..yep, goed gelezen, kan niet kloppen!!!

  Berekeningen met zekerheid FOUT en met zekerheid met cijfers gegoocheld!!

  Tja, die overheid toch, die mogen dat, maar het café op de hoek moet ramen met stikstofvulling (stikstof…waar heb ik dat meer gelezen….!!) zwevend in de kozijnconstructie aan laten brengen om nog een klein beetje muziek te kunnen produceren en ter controle een akkoestisch controlerapport overleggen welk door een ONafhankelijk bureau moet worden uitgevoerd.

  Kosten…..rapport met nacontrole (na plaatsen nieuwe ramen etc) een slordige 5500 euro en een voorgeveltje isoleren met bedoelde spulletjes ( ervan uitgaande dat er 1 groot raam geplaatst moet gaan worden van 3 tot 4 meter en normale hoogte) een slordige 20 tot 25 DUIZEND euro.

  Is natuurlijk makkelijk op te brengen voor elk kroegje vooral als daarna het roken VERBOTEN wordt door de firma rat & co en na investering in rookruimtes ook die nog VERBOTEN werden!!

  Mooi land nietwaar, ons Neanderland!!

  Schaam me dood maar heb ook hier mensen geholpen (TEGEN de gemeente).
  Stop nu maar weer want mijn koelvloeistoffen beginnen erg warm te worden……

  Gladiator

 2. Nou het roken buiten nog verbieden,een sigaretje blijft tot 400 meter ruikbaar in smalle straatjes in een dorp of stad.En onmiddelijk met diesel autos zonder addbleu die uit duitsland ingevoerd worden stoppen.En de mengsmering bromers vervangen voor electrische.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *