Webinar COVID-19, onzin en wijsheid |Pierre Capel|

Webinar COVID-19, onzin en wijsheid |Pierre Capel|


Het ogenschijnlijke doel van overheden in de COVID-1984 plandemie zou ‘volksgezondheid’ zijn. Toen men nog in het duister taste aan het begin van deze ‘crisis’ -althans zo deden ze het voorkomen- werd er een weg ingeslagen die toen al discutabel was maar toch met een ‘het doel heiligt de middelen’ mentaliteit bewandeld werd.

Naarmate de maanden vorderen werd steeds duidelijker dat maatregelen zoals de anderhalve meter afstand, de panische schoonmakerij van winkelkarretjes en de lockdown volstrekt zinloos waren. Toch blijft de overheid tot op de dag van vandaag hameren op het standvastig doormarcheren op de ingeslagen weg.

Als we de deskundigen aan het woord laten die niet het gebaande pad van de overheid volgen dan krijgen we toch echt een heel ander verhaal en een veel beter en minder angstig beeld van wat er nou eigenijk aan de hand is qua virus.

De ingeslagen weg hardnekkig volhouden is inmiddels het doel geworden maar waar die weg nou eigenlijk écht heen gaat dat weten we helemaal niet. In ieder geval niet richting de volksgezondheid want alleen al de wereldwijde gevolgen dankzij het stilleggen van de economie via lockdowns gaat op de langere termijn vele malen meer leed en doden tot gevolg hebben, naast het leed en de doden die het nu al heeft veroorzaakt.

Pierre Capel legt het in ieder geval in Jip en Janneke taal uit in de video hieronder. Onder de video meer over emeritus hoogleraar Capel.

Pierre Capel is emeritus hoogleraar experimentele immunologie aan de Universiteit Utrecht. Hij studeerde biochemie aan de faculteit Wis en Natuurkunde van de Universiteit van Amsterdam en promoveerde op een medisch immunologisch onderwerp.

Naast jarenlange fundamentele en moleculair biologische research binnen het vakgebied van de immunologie, heeft hij ook gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe therapieën en inzichten op het gebied van beenmerg- en niertransplantatie en het ontwikkelen van op antistof gebaseerde immunotherapieën voor kanker. Na zijn emeritaat heeft hij een brug geslagen tussen de “harde” moleculaire wetenschap en de “zachte” sector van de gevoelens.
Deze studie heeft geresulteerd in zijn boek Het emotionele DNA.

klik op de afbeelding voor meer informatie 

Hierin wordt de magische wereld van de gevoelens gecombineerd met de moleculaire biologie; een wereld die verbazingwekkend helder blijkt te zijn en ontdaan wordt van bestaande vooroordelen en aangeeft hoe de relatie Mind en Matter echt in elkaar zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *