Wel betalen, niet mogen gebruiken?

Wel betalen, niet mogen gebruiken?

Na een zorgvuldige indoctrinatie campagne van de inmiddels bekende doemprofeten in samenwerking met de media, hebben steeds meer mensen het misdadige idee dat iemand die niet vaccineert, geen recht op zorg zou mogen hebben. Dit bedenken mensen niet zelf, dit is bewust aangeleerd.

Het is niet perse ‘COVID’ waarvoor ze dit misdadige idee geïntroduceerd hebben. Covid is een middel om een doel te bereiken. In de discussies zie je ook steeds dat mensen ‘ongezond’ gedrag van andere mensen aanvoeren als argument. Dat is logisch want dat is hetzelfde principe, en net zo gestoord.
Dat het tegenargument volledig terecht is om te benoemen wil nog niet zeggen dat we dat argument serieus moeten gaan nemen. En dat lijkt het doel van het aanzwengelen van de discussie uiteindelijk wel te zijn. Dictatuur implementeren via de gezondheidszorg kan alleen als mensen gaan accepteren dat gedrag mag bepalen of jij recht op zorg hebt.

De mensen die zich op dit moment hebben laten wijsmaken dat het gedrag van een tegenstander van overheidsbeleid consequenties mag hebben voor het recht op zorg, die begrijpen waarschijnlijk dit grotere plaatje niet of verblijven in de illusie dat het hier dan wel bij zal blijven. Waarom zou een overheid immers zover gaan om dat ook op andere vlakken te introduceren?

Dat dit principe van het inprenten van een mening om medestanders te creëren voor een bepaald idee, gewoon een simpele tactiek is om meer strengere wet- of regelgeving te kunnen inzetten op strategische punten, dat snappen mensen niet. Voor die mensen gaat het het puur om de mening, zolang hun behoefte bevredigt wordt maakt het mechanisme wat ervoor zorgt dat die behoefte bevredigt wordt niet uit. Dat dat mechanisme multi-inzetbaar is en grotere consequenties kan hebben ook voor hen op de langere termijn, daar staan ze geen moment bij stil. Het is het welbekende graven van het eigen graf. Je eigen kruis in elkaar timmeren om later aan opgehangen te worden.

Dat terzijde geschoven is het natuurlijk simpelweg crimineel te noemen als jij verplicht bent te betalen voor iets waar je geen gebruik van mag maken. Wij dragen allemaal verplicht bij aan de zorgverzekering zodat de zorg voor iedereen daarmee betaald kan worden. Dat is al een discutabele manier van verplicht geld moeten geven aan bedrijven die niet in de meest transparante sector opereren, maar dat tot daaraantoe. Gedwongen worden te betalen voor iets zonder daar de vruchten van te kunnen plukken is een vorm van slavernij, het is een misdaad.

Indien mensen werkelijk vinden dat dit het systeem moet worden in dit land. Gedrag, of eigenlijk ‘wenselijk gedrag’ wat jou toegang geeft tot bepaalde publieke faciliteiten. Dan stel ik voor dat we dan eerst beginnen met het afschaffen van de verplichte bijdrage aan die publieke faciliteiten. Jij hebt jouw idee van gezondheid, ik heb mijn idee van gezondheid, maar de overheid zal op termijn aan beide kanten schijt gaan hebben aan wat ons idee van gezondheid is. Mensen met macht die jij niet kent gaan bepalen wat gezondheid is, en of jij dus gezond bent of niet, en of jij dan dus recht hebt op hulp of niet. Jouw eigen keuzes in hoe jij jouw leven leeft vervallen daarmee volledig. Doe jij niet wat gewenst is dan wordt je apart gezet. Einde onvoorwaardelijk recht op hulp.

Is dit de toekomst die jij wilt voor je kinderen? Dan moet je je nu inderdaad laten gebruiken door de macht om hen te helpen hun doelen te bereiken. Maar weet wel dondersgoed waar je aan meebouwt. Ik steek het geld van de zorgpremie dan liever in mensen of bedrijven die daadwerkelijk het beste met je voor hebben, en je gewoon helpen ongeacht je achtergrond. En met een paar miljoen mensen die nu buitengesloten gaan worden, kun je een aardig leuk collectief opbouwen voor een andere vorm van zorg. Een menselijke vorm, zoals de zorg ooit bedoeld was. Schaf die verplichting maar af, want bij deze heb ik dan mijn keus gemaakt.2 gedachten over “Wel betalen, niet mogen gebruiken?

 1. Inderdaad wel elke maand zorgpremie betalen en 1x per jaar eigen bijdrage van €385,00. Dit is mensen dwingen om mee te doen ondanks hun eigen mening en visie op het hele COVID gebeuren. Vraag me ten strengste af waarom ze er zo op staan om alle mensen te vaccineren?
  De mensen vergeten dat ondanks je gevaccineerd bent toch nog Corona kan krijgen en besmettelijk bent voor anderen. Maar nee het is makkelijker om de niet gevaccineerden de schuld te geven en buiten te sluiten.ik krijg hier een heel naar gevoel bij, het begint steeds meer te lijken op de tweede wereld oorlog. In plaats van een jodenster krijgen we straks iets anders op onze jas gespeld!!
  We mogen niet discrimineren maar zelf zijn we ons volk aan het Discrimineren en aan het Kruis aan het nagelen.
  Het kabinet vind het raar dat er zoveel opstand is bij de mensen, maar die houden ze zelf in stand d.m.v. Angstaanjagende propaganda van COVID. Ziekenhuizen die vol liggen met Ongevaccineerde mensen waardoor andere mensen geen zorg kunnen krijgen zeggen ze,om het volk in opstand te brengen en te zorgen voor Haatcampagnes en Opruiing. Ze vertellen er niet bij dat er ook gevaccineerden in het ziekenhuis liggen en mensen Overlijden aan de Vaccinatie en aan de Griep en andere virussen. Op internet kun je kijken bij Lareb hoeveel mensen er zijn overleden aan de Vaccinatie, maar dat word niet vermeld tijdens de persconferentie. Vreemde situaties worden er gecreëerd.

  Dwing mensen NIET om een Vaccinatie te nemen want het blijft niet bij 2 prikken de derde en vierde zijn al op komst. Zo goed werkt het vaccin.

  Lang leve de Vrijheid.

 2. De premies van 1,8 miljoen mensen in een medisch centrum steken en personeel aantrekken. Ik denk dat veel mensen dit idee steunen. Ik zeker…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *